Selkäremppa pienryhmäkurssi

Selkäremppa on pienryhmäkurssi, joka keskittyy selän ja niska-hartiaseudun hyvinvointiin. Sinulla voi olla taustalla selkäkipua, välilevypullistuma, selkäleikkaus tai niska-hartiaseudun ongelmaa.  Kurssi sopii myös sinulle, jos haluat vähentää riskiä näiden vaivojen uusiutumiselle. Saat tukea muilta ryhmäläisiltä, jotka kamppailevat samojen vaivojen kanssa. Kurssin on suunnitellut ja ohjaa omt-fysioterapeutti. Ryhmään osallistujamäärä max 8 henkilöä, jotta voidaan varmistaa myös henkilökohtainen neuvonta.

Ryhmä sopii sekä istumatyötä että fyysistä työtä tekeville. Ryhmän tavoitteena on parantaa toimintakykyä ja vähentää selkää ja niska-hartiaseutua kuormittavan työn haittoja. Ryhmässä tehtäviä liikkeitä on helppo ottaa arkeen mukaan, jolloin hyvinvointi paranee.

Tämän pienryhmän mukana saat:

  • Vinkkejä ja harjoituksia etätyöhön
  • Treeniohjelman kirjallisena sisältäen tunnilla käytyjä liikkeitä
  • Kuminauhan
  • Pienryhmätunnit 8 kpl
  • Henkilökohtaista ohjausta pienryhmässä
  • Mahdollisuus osallistua treeniryhmän tunneille (erillinen maksu)

8 viikon ohjelma jakaantuu 4 osioon. Osioissa käydään läpi mm. hengitystä, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Tunneilla käytetään eri välineitä.

Ryhmän ohjaa Fysioterapeutti Tuulia Halla.

Minulla on yli 10 vuoden kokemus erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Olen tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti. Kouluttaudun jatkuvasti, jotta pystyn auttamaan asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti. Entisenä kilpaurheilijana ja nykyään kahden lapsen äitinä minulla on myös henkilökohtaista kokemusta erilaisista kehon krempoista


Seuraava kurssi alkaa 27.10 klo 17:30.

Hinta 239€/hlö.

Ilmoittaudu mukaan, niin varmistat oman paikkasi kurssilta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.