Istuminen on nykyaikainen elämäntapa ja entistä enemmän aikaa vietetään älylaitteiden parissa. Tämä kuormittaa kehoa yksipuolisesti, joka taas voi aiheuttaa kireyksiä ja lihasepätasapainoa ja huonoa ryhtiä. Etätyöskentely on tullut jäädäkseen ja usein ergonomia kotona ei ole yhtä hyvä kuin työpaikalla. Olet varmaan huomannut, että koneen näpyttely keittiön pöydän ääressä tai sohvalla jumiuttaa niska-hartiaseutua sekä aiheuttaa pää- ja selkäsärkyä. Jotta säryt eivät ole tulleet jäädäkseen, nyt on hyvä aika aloittaa Ryhtiliike!

Ryhtiliike on pienryhmävalmennus, joka keskittyy selän ja niska-hartiaseudun hyvinvointiin. Valmennuksessa keskitytään liikkuvuuden parantamiseen ja voiman lisäämiseen selkä-hartiaseudun alueella. Valmennus sopii etenkin etä- ja istumatyötä tekeville. Tavoitteena on vahvistaa ja vetreyttää niska-hartiaseutua, lisätä rangan liikkuvuutta ja vahvistaa keskivartaloa.

Pitkäaikaiset selkäkivut voivat vaikuttaa yleiseen elämänlaatuun, terveyteen ja hyvinvointiin. Oikeanlainen ryhti vaatii vain vähän lihastyötä ja kuormittaa lihaksiasi tasaisesti. Kun löydät hyvän ryhdin ja kehon tasapainon, vältyt lihasten sekä nivelten ylikuormitukselta sekä pidät selkäkivut loitolla. Kivuttomana löydät myös uusia tapoja liikkua ja kehittää itseäsi eteenpäin omien tavoitteiden mukaisesti.

Tämän pienryhmävalmennuksen mukana saat:
* Vinkkejä ja harjoituksia etätyöhön
* Niska- hartia treeniohjelma
* Monipuoliset viikottaiset pienryhmätunnit 12kpl
* Fasciapallo
* Henkilökohtaista ohjausta pienryhmässä
* Mahdollisuus osallistua treeniryhmän tunneille (erillinen maksu)

Tunneilla huomioidaan ja paneudutaan myös keskivartalon harjoitteluun, jonka syvät lihakset ovat keskeinen osa selän kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ryhmän ohjaa valmentajamme Kati Pallasvuo. Mikäli haluat kysyä ryhmästä enemmän, voit olla suoraan yhteydessä Katiin, kati.pallasvuo(at)jmsyke.fi.

Ryhmävalmennus alkaa 15.9.2020 klo 17:30

Ryhtiliike kestää 12 viikkoa.

12 viikon kokonaishinta 297€ (Tai 387€, sisältäen toisen viikkotunnin)
Valmennuksen voi maksaa myös 3.erässä.
Hinta 99€/kk (Tai 129€/kk, sisältäen toisen viikkotunnin JM Syke treeniryhmän kalenterista)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.