Palauttava viikko

Liikkuminen ja treenaaminen on kivaa niin pitkään kuin kroppa ja pää pysyy hommassa mukana. Sen jälkeen tekemisestä tulee pakkopullaa. Suurin syy tähän on liiallinen stressi, väsymys sekä henkinen ja fyysinen uupumus. Stressiä ja väsymystä toki aiheuttaa moni muukin asia kuin liiallinen suorittaminen liikunnassa. Mikäli yleinen väsymys ja stressi puuduttaa, kannattaa kovatehoinen liikunta jättää siinä kohtaa minimiin ja keskittyä rauhallisempiin liikuntamuotoihin.

Olemme integroineet ryhmävalmennukseen palauttavat viikot noin 5 viikon välein. Haluamme ohjata omia asiakkaita järkevään kokonaisvaltaiseen treenaamiseen ja hyvinvointiin. Siihen kuuluu myös kevyemmät jaksot joilla varmistetaan riittävä palautuminen ja lepo.

Muista viikoista poiketen ohjelmassa ei ole yhtään kovatehoista harjoitetta koko viikon aikana. Tunneilla keskitytään kehonhallintaan, liikkuvuuteen, mielenhallintaan sekä huoltaviin harjoituksiin.

Uskallatko itse pitää palauttavia viikkoja säännöllisesti omassa harjoittelussa? Jos et niin kokeile. Saatat yllättyä positiivisesti. Tuloskehitys kun tapahtuu levossa!

Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmävalmennustamme testiviikolla klikkaa tästä.