Pömppö piukaksi kakkonen 30.9.2018 klo 12-15

Pömppis 2: Ensin hiottiin perusteet kuntoon, nyt lisätään tehoja!
(Huom. Alkuperäinen pömppö piukaksi taas 28.10.2018 klo 12-16)

HUOM! Edelliset workshopit täyttyi hetkessä. Ilmoittaudu siis nopeasti, niin varmistat oman paikkasi.
Jotta voimme tarjota henkilökohtaista ohjausta jokaiselle, otamme mukaan vain 10 hlö!

Tämä Pömppö piukaksi -workshopin jatko-osa on suunniteltu erityisesti alkuperäisen workshopin jo käyneille sekä muille lantionpohjan ja syvien vatsalihasten harjoittelun perusteet jo tunteville. Aiemman kurssin lyhyen kertauksen lisäksi keskitymme monipuolisiin ja toiminnallisiin harjoituksiin.

Pömppis 2 -workshopissa harjoitellaan lantionpohjan ja keskivartalon sekä lantion alueen hallintaa monipuolisissa lihaskuntoliikkeissä ja toiminnallisissa harjoitteissa, joissa hyödynnetään sekä kehonpainoa että erilaisia harjoitusvälineitä. Fysioterapeutin ja personal trainerin ohjauksessa opit tekemään harjoitukset turvallisesti ja tehokkaasti juuri itsellesi sopivalla vaikeusasteella ja saat käytännönläheisiä vinkkejä treenaamiseen.

Workshop on suunniteltu vastaamaan sekä Pömppö piukaksi -workshopin osallistujien toiveisiin että Sinin ja Suvin asiakastyössään kohtaamiin yleisiin kysymyksiin. Harjoittelupakettimme sisältää niin kuntosalilla, kotona kuin vaikka lenkkipolullakin tehtäviä harjoituksia, joista jokainen saa koottua itsellensä mahtavan tehoruiskeen keskivartalon ja koko kehon treenaamiseen!

Kommentteja ja palautteita edellisiltä workshopeilta:

 • Oikeastaan odotukset ylittyivät, en osannut odottaa näin henkilökohtaista neuvontaa ja välipalaa/kahvia. Tiedän monta henkilöä, jolle voisin suositella kurssia, jos järjestätte näitä vielä.
 • Kiitos! Workshopin anti oli hyvä, hienoa oli saada henkilökohtaista ohjausta, ihan konkreettisia harjoituksia ja ultraäänellä varmistus, että tekee oikein.
 • Hyvin järjestetty workshop. Ylitti jopa odotukset. Jo pelkän workshopin aikana oma olo helpottui.
 • Todella paljon yksilöllistä tukea ja neuvoa, mikä oli tosi kiva. Mukava ilmapiiri.
 • Hyvä workshop, jossa sai käytännön tietoa, mistä on kyse, kun on esim erkauma. Itselle hyödyllisintä oli yksilöllinen palaute ja ultraus, jossa vatsalihasten tilanne tsekattiin. Sain myös konkreettista tietoa, millaisilla liikkeillä ja millä vaikeustasolla pystyn treenaamaan ilman, että teen vahinkoa tai esim vahingossa treenaan erkauman kohtaa niin että sitten se vatsa vasta pömpöttäisikin. Priimakurssi!
 • Kiitos, kun järkkäsitte! Sillä on oikeasti merkitystä missä kunnossa syvät lihakset ovat ja niiden rentouttaminen, sekä laadulla on merkitysta kuin määrällä. isot peukut!
 • Kiitokset teille upeasta kurssista.
  Minulla kun on ollut vuosia alaselkä kipeä (vanha trauma: minä ja polkupyörä ja moottorpyörä ja asfaltti – silloin ei mitään vakavaa, mutta nyt vaivaa kun olen tehnyt koko ikäni istumatyötä) – NIIN KIPU JÄI MELKEIN KOKONAAN SINNE KURSSILLE. Ja olen käynyt tänä vuonna useita kertoja fysioterapiassa, fascia-manipulaatiossa ja akupunktiossa.
  Nyt kun aamuisin herään selkä kankeana ja alaselkä kipeänä, teen ennen ylösnousemista jokusen minuutin lantionpohjalihastreeniä.
  Aineenvaihdunta kiihtyy, veri lähtee kiertämään alaselässä ja kipu lähtee. IHANAA! Tosin minulla avattiin perjantaina fascia-manipulaatiolla sektion kohdalta kalvot, joten sekin varmasti on edesauttanut, mutta tuo treeni on NIIN MUN JUTTU

Harjoittelun tiimellyksessä jokainen osallistuja voi halutessaan tarkistaa lantionpohjan tai vatsalihastensa tilanteen Sinin kanssa ultraäänikuvantamisen avulla.

Toivomme, että ennen workshopia jokainen osallistuja kertaisi lyhyesti Pömppö piukaksi -workshopin aihealuetta, jotta voimme vastata kaikkiin mahdollisesti mietityttämään jääneisiin kysymyksiin. Kysymyksiä voi myös mielellään lähettää Sinille sähköpostiin (viimeistään 28.9).

Paikkoja on tuttuun tapaan rajoitetusti, jotta voimme taata yksilöllisen ohjauksen kaikille.

Tervetuloa mukaan!

Su 30.9.2018 klo 12-15

JM Syke Studio:
Malmin raitti 17 (B-rappu, 4.krs)
00700 Helsinki

Hinta 109 €/osallistuja