Onko sulla laiskat pakarat? Tuntuuko että kyykyt menevät vain reisille?

HUOM! Workshop on täynnä!

Valitettavasti teräksisiä pakaroita ei saada vain istumalla tai kyykkäämällä vaan monipuolisella harjoittelulla. Yhä useammalla asiakkaalla, painonpudottajalla, toimistotyöntekijällä kuin yhtä lailla aktiiviurheilijalla on haasteita pakaran ja lantion hallinnan kanssa. Nämä haasteet näyttäytyvät usein kiputiloina eri paikoissa kuten eri osissa selkää tai polvissa.

Syy löytyy usein hallinnan puutteesta, voiman puutteesta, epätasapainosta mutta myös liian kireistä lihaksista. Saattaa olla myös tilanteita, joissa pakara ei aktivoidu ollenkaan vaan työ tehdään pelkästään etureisillä tai takareisillä, pahimmassa tapauksessa myös selällä.

Nimestään huolimatta Peppupajassa ei tehdä täydellisiä pakaroita vaan annetaan vinkit pakaroiden ja lantion alueen muiden lihasten toimimiseen yhdessä. Päivä alkaa oman kehon testaamisella, jonka jälkeen lähdemme tekemään sekä avaavia että hermotusta parantavia liikkeitä. Päivän aikana käymme myös läpi tekniikkaa mm. kyykyn erivariaatiot, maastavedon erivariaatiot sekä keskivartaloa ja lantionalueen vahvistavia harjoitteita. Jos sulla reidet huutaa hoosiannaa vielä 3 päivää salitreenin jälkeen, olet tervetullut perehtymään pakaraharjoittelun saloihin 25.1.2020. Tehdään yhdessä sun kehosta toimivampi!

Peppupaja Workshop pidetään JM Syke Studiolla 25.1.2020 klo 12:00 – 15:00.

Hinta 59€/hlö.

Otamme workshoppiin mukaan maksimissaan 12 osallistujaa, joten muista varata oma paikkasi ajoissa, jotta mahdut varmasti mukaan.

Workshopin ohjaa Suvi Mattila

Ilmoittaudu mukaan peppupajaan täyttämällä alla oleva lomake.

  • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!