Mariannen treeniryhmä alkaa 24.3.

Haluatko näyttää kesänä kiinteältä, muodokkaat lihakset ja urheilullisen olemuksen? Tämä kolmen kuukauden pienryhmävalmennus on tilaisuutesi!

Valmennus on suunniteltu jo hieman treenikokemusta omaaville miehille ja naisille, joiden tavoitteena on saada urheilullinen, lihaksikas ja kiinteä kroppa! Valmennus tapahtuu pienryhmässä (max 14 henkilöä), eli jokainen saa yksilöllistä ohjausta ja treeniryhmän kannustavan ilmapiirin!

Tuloksia syntyy säännöllisellä tekemisellä. Valmennukseen sisältyy 2 voimatreeniä ja yksi kehoa huoltava FasciaMethod-tunti viikossa, eli yhteensä 36 treenikertaa! Seuraamme tuloksia alussa ja lopussa tehtävillä Inbody-mittauksilla ja lihaskuntotesteillä.

Treeneissä pääset haastamaan itsesi ja oppimaan uutta! Keskitymme alussa tekniikan harjoitteluun (kyykyt, pystypunnerrus, leuanveto, maastaveto jne.) ja perusvoiman rakentamiseen. Toisen kuukauden aikana laitamme rasvan palamaan korkeatahoisilla treeneillä ja kolmas kuukausi on omistettu lihasmassaa erityisesti muokkaavaan hypertrofia-harjoitteluun!

Valmennuksessa otetaan huomioon itse treenin ja palautumisen lisäksi myös ravinto, sillä se on yksi olennaisimmista osista, kun halutaan kroppa kiinteäksi! Kyseessä ei ole mikään dieetti, vaan käymme alussa läpi millaista ruokaa kannattaa syödä, jotta se tukee tavoitteita!

Mariannen treeniryhmän aikataulu:

Alkaa 24.3.

Päättyy 19.6.

Hinta 189 € /kk *3 = 567€

Sisältää:

  • Yhteiset ohjatut ryhmätreenit sunnuntaisin klo 16-17 ja keskiviikkoisin klo 18.30-19.30
  • Kehoa muokkaavat 2 ohjattua salitreeniä viikossa plus 1 vapaavalintainen Fascia Method tai kehonhuoltotunti (tunnit ti klo 18.30, to klo 18.30 ja su klo 17.00)
  • Eli yhteensä 36 treenikertaa!
  • Kaksi Inbody-mittausta
  • Lihaskuntotestit alussa ja lopussa
  • Kaksi ravintoluentoa
  • Treeniryhmän kannustavan ilmapiirin ja valmentajan jatkuvan tuen
  • Tunnit JM Syke Studiolla Malmilla

Mikäli et pääse jollekin tunnille, voit korvata sen Muscle Max- pienryhmätunnilla! (Tunnit maanantai ja perjantai-iltaisin)

mariannen treeniryhmä

Yhteiset ohjatut ryhmätreenit ovat sunnuntaisin klo 16-17 ja keskiviikkoisin klo 18.30-19.30

Huom! Ensimmäinen treenikerta on pidennetty klo 14-16.00 ja silloin suoritetaan inbody-mittaukset ja testit. Myös viimeinen tunti keskiviikkona 19.6. on pidennetty 18.30-20.30

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Marianne Särkiniemi
Marianne SärkiniemiTreeniryhmän vetäjä