Lantio haltuun -workshop 28.1.2017 klo 10-13

  • Haluatko pyöreyttä ja poweria peppuun?
  • Eivätkö nykyiset pakara- tai keskivartalotreenisi tunnu tepsivän?
  • Tiedätkö, miten lantionpohjan ja syvien vatsalihasten harjoitukset pitäisi OIKEASTI tehdä?
  • Aiheuttaako harjoittelu kipuja alaraajoissa tai selässä?
  • Toivotko uusia ideoita, vinkkejä tai motivaatiota harjoitteluun?

…Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lisää tietotaitoasi ja tule innostumaan lantion ja keskivartalon voiman, hallinnan ja liikkuvuuden harjoittelusta asiantuntevassa ohjauksessa! Tule hiomaan tekniikkasi tehokkaaksi ja turvalliseksi!

Lantio haltuun -workshopin ohjaajina toimivat urheilufysioterapeutti Sini Tirkkola ja personal trainer Suvi Mattila. Workshopin aikana opit lantion merkityksestä harjoittelussa ja saat eväitä tehokkaaseen, monipuoliseen ja turvalliseen harjoitteluun.

Käymme läpi perinteisiä pakaroiden ja keskivartalon harjoituksia ja opetamme sinua välttämään yleiset virheet. Hyödynnämme myös tämän hetken uusinta tutkimustietoa ja tuoreita ideoita maailmalta, jotta saisit harjoitteluusi uusia näkökulmia ja lisää tehoa. Korostamme harjoittelussa yksilöllisyyttä ja ohjaamme kaikki harjoitukset juuri sinun kehoasi kuunnellen.

Workshop tarjoaa siis uutta kaikille: sunnuntailenkkeilijöille, urheilijoille, urheiluvammoista tai kivuista kärsiville sekä raskaana oleville ja synnyttäneille.

Lantio haltuun -workshop koostuu tiiviistä teoriaosuudesta ja monipuolisesta harjoitteluosuudesta. Saat workshopista kirjallisen materiaalin, jonka vinkkien avulla pystyt hyödyntämään saamiasi oppeja vielä pitkään jatkossakin.

Ps. Jotta voimme auttaa juuri sinua mahdollisimman hyvin, kuulemme mielellämme jo etukäteen toiveistasi, haasteistasi tai mietteistäsi lantion alueen ja keskivartalon harjoitteluun liittyen. Voit lähettää kysymyksesi ja/tai tarinasi osoitteeseen sini.tirkkola@fysionova.fi. Ota yhteyttä myös, jos olet epävarma workshopin sopivuudesta tilanteessasi ja jätä puhelinnumerosi, jos toivot Sinin soittavan sinulle.

 Varaa siis paikkasi ja ota askel kohti parempia treenejä! Pistä kalenteriin:

SEURAAVA WORKSHOP 28.1.2017 klo 10-13

JM Syke Studio:
Malmin raitti 17 (B-rappu, 4.krs)
00700 Helsinki

Hinta vain 85 €/osallistuja

Jätä yhteystietosi alle ja ilmoittaudu mukaan. 

  • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!

Lantio haltuun workshop