Vaivaako selkä, kiristääkö hartiaa, särkeekö päätäkin välillä? Kaipaatko vaihtelua treeneihin?
Tervetuloa osallistumaan hauskaan ja hikiseen workshopiin energisessä ryhmässä.

Workshop pidetään JM Syke Studiolla 2.2.2019 klo 12-14 Huom! 2.2. workshop täynnä!

Yleisön pyynnöstä, toinen workshop 9.2.2019 klo 12:30-14:30

Kuntonyrkkeily on oivallinen treenimuoto ihan kaikille, olit sitten ensikertalainen liikunnan parissa tai jo kokenut konkari eri liikuntalajeissa. Tässä workshopissa keskitytään niska-hartiaseudun liikkeen ja nyrkkeilyn lyöntien tehokkaaseen suorittamiseen siten, että erityisesti niska-hartiaseudun verenkierto aktivoituu ja lihasten aineenvaihdunta alueella paranee kuin huomaamatta (maistuu arkikin mukavammalta, kun ei kiristä päätä koko ajan).

Mitä tarvitsen mukaani? Treenivaatteet, vesipullon, hikipyyhkeen ja huumorintajua. Toki voit ottaa omat nyrkkeilyhanskat mukaan, jos sellaiset omistat, mutta meiltä saat hanskat myös lainaksi.

Treenisisältö:

  • Lihaskuntoa yksin ja parin kanssa
  • Paritekniikkaa
  • Loppuverryttely ja kehonhuoltoa.

Workshop tarjoaa lajinomaisen treenin hauskalla tavalla toteutettuna, yhdessä tekemällä.

Kuka ohjaa?
kuntonyrkkeily pirre

Ohjaajana toimii koulutettu hieroja ja pitkään kuntonyrkkeilyä harrastanut, sittemmin myös ohjaajaksi kouluttautunut, Pirre Seppä.

”Ensimmäinen kosketus kuntonyrkkeilyyn noin 13 vuotta sitten ja sen jälkeen laji on ollut osa omia treenejä. Koulutettu kuntonyrkkeilyohjaaja, koulutettu hieroja; tällä yhdistelmällä ja monipuolisella lajitaustalla pyrin pitämään treenit paitsi tehokkaina ja turvallisina, myös hauskoina. Jokainen tekee itselleen – täysillä!

Ohjaajana olen melko tilanneherkkä, välillä orjapiiskuri ja toisessa tilanteessa rauhallinen diakoniatyöntekijä. Kerron, opastan ja näytän, miten tehdään ja se tehdään sitten täysillä. Tekniikassa melko vaativa, mutta parempi se on turvallisesti toista ihmistä lyödä, ettei satu, kumpaakaan =).”

Workshopin hinta:
29€/hlö

Mukaan mahtuu max. 15 henkilöä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

  • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!