Voimaa keskivartaloon, tehoa askeleisiin, nopeutta lyönteihin? Vaihtelua omaan normaaliin puurtamiseen?  Lepoa? Rentoutusta ja hyvinvointia?

Yhdistimme samaan pakettiin suositun kuntonyrkkeilyn sekä kovassa nousussa olevan FasciaMethod harjoittelumuodon.

Tässä workshopissa käydään läpi kuntonyrkkeilyn lyhyt oppimäärä; perustekniikkaa ja lihaskuntoa huumorilla ja hiellä höystettynä.. Kerrataan perustekniikkaa, joten aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä et tarvitse. Koordinaatio, tasapaino ja oman kropan hallinta saattavat yllättää treenissä, jossa keskivartalon ja alaraajojen lihaksia aktivoimalla saadaan tehoa paitsi kuntonyrkkeilyn kaikkiin lyönteihin ja väistöihin, myös erilaista tuntumaa perinteiseen keskikropan treeniin. Treeniin kuuluu toki lämmittely ja loppuverryttely sekä kehonhuolto-osuus FasciaMethodin muodossa.

Tutustu tarkemmin FasciaMethodiin tästä.

Mitä tarvitsen mukaani? Treenivermeet, vesipullon, hikipyyhkeen ja huumorintajua. Toki voit ottaa omat nyrkkeilyhanskat mukaan jos sellaiset omistat, mutta meiltä saat sellaiset myös lainaksi.

Kesto yhteensä noin 2h30min. sis. pienen välipalan ja tauon kuntonyrkkeilyn jälkeen.

Workshop ohjaaja, Pirre Seppä.

kuntonyrkkeily pirre

Ensimmäinen kosketus kuntonyrkkeilyyn noin 13 vuotta sitten, ja sen jälkeen laji on ollut osa omia treenejä. Koulutettu kuntonyrkkeilyohjaaja, koulutettu hieroja; tällä yhdistelmällä ja monipuolisella lajitaustalla pyrin pitämään treenit paitsi tehokkaina ja turvallisina, myös hauskoina. Jokainen tekee itselleen – täysillä!

Workshop ohjaaja Suvi Mattila

Valmentajana toimin ennen kaikkea isojen asioiden äärellä. En niinkään usko ulkoisen muutoksen tuovan onnellisuutta ja siksi moni asiakkaani saakin huomata että yhteistyö kanssani on myös paljon henkilökohtaisempaa kuin vain liikunta ja ruokavalio. “Kaikki on mahdollista, sinä itse päätät miten”.

fasciamethod helsinki

Workshopin hinta:
39€/hlö

Workshop pidetään JM Syke Studiolla 17.8.2019 klo 10-13

Mukaan mahtuu max. 16 henkilöä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan Workshopille maksamalla workshop alla olevan linkin kautta.

Eikä maksu onnistunut tai haluatko maksaa liikuntaseteleillä tai laskulla? Jätä alle yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.