KUNTONYRKKEILY – (WORKSHOP) 6.4. 12-14 KOORDINAATIOTA JA VOIMAA KOKO RUODOSTA!

Voimaa keskivartaloon, tehoa askeleisiin, nopeutta lyönteihin? Vaihtelua omaan normaaliin puurtamiseen?

Tässä treenissä haetaan tuntumaa kuntonyrkkeilyn kautta koko keskivartaloon ja jalkatyöskentelyyn. Kerrataan perustekniikkaa, joten aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä et tarvitse. Koordinaatio, tasapaino ja oman kropan hallinta saattavat yllättää treenissä, jossa keskivartalon ja alaraajojen lihaksia aktivoimalla saadaan tehoa paitsi kuntonyrkkeilyn kaikkiin lyönteihin ja väistöihin, myös erilaista tuntumaa perinteiseen keskikropan treeniin. Treeniin kuuluu toki lämmittely ja loppuverryttely sekä kehonhuolto-osuus.

Mitä tarvitsen mukaani? Treenivermeet, vesipullon, hikipyyhkeen ja huumorintajua. Toki voit ottaa omat nyrkkeilyhanskat mukaan jos sellaiset omistat, mutta meiltä saat sellaiset myös lainaksi.

Kesto 2h sis. jaarittelut, alkulämmön, paritekniikkaa, lihaskuntoa yksin ja parin kanssa, loppuverryttelyä ja kehonhuoltoa. Lajinomainen treeni mutta hauskalla tavalla, tehdään yhdessä.

Workshop ohjaaja, Pirre Seppä.

kuntonyrkkeily pirre

Ensimmäinen kosketus kuntonyrkkeilyyn noin 13 vuotta sitten, ja sen jälkeen laji on ollut osa omia treenejä. Koulutettu kuntonyrkkeilyohjaaja, koulutettu hieroja; tällä yhdistelmällä ja monipuolisella lajitaustalla pyrin pitämään treenit paitsi tehokkaina ja turvallisina, myös hauskoina. Jokainen tekee itselleen – täysillä!

Workshopin hinta:
29€/hlö

Workshop pidetään JM Syke Studiolla 6.4.2019 klo 12-14

Mukaan mahtuu max. 15 henkilöä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.