Voimaa keskivartaloon, tehoa askeleisiin, nopeutta lyönteihin? Vaihtelua omaan normaaliin puurtamiseen?

Kuntonyrkkeily workshop
26.10. klo 12-14 SUORAA ASIAA!  
Tarkistetaan mihin se suora lyönti oikein menikään – ja mistä se oikeastaan tuli???

Tässä workshopissa käydään läpi kuntonyrkkeilyn lyhyt oppimäärä; perustekniikkaa ja lihaskuntoa huumorilla ja hiellä höystettynä.. Kerrataan perustekniikkaa, joten aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä et tarvitse. Koordinaatio, tasapaino ja oman kropan hallinta saattavat yllättää treenissä, jossa keskivartalon ja alaraajojen lihaksia aktivoimalla saadaan tehoa paitsi kuntonyrkkeilyn kaikkiin lyönteihin ja väistöihin, myös erilaista tuntumaa perinteiseen keskikropan treeniin.

Mitä tarvitsen mukaani? Treenivermeet, vesipullon, hikipyyhkeen ja huumorintajua. Toki voit ottaa omat nyrkkeilyhanskat mukaan jos sellaiset omistat, mutta meiltä saat sellaiset myös lainaksi.

Kesto yhteensä noin 2h

Workshop ohjaaja, Pirre Seppä.

kuntonyrkkeily pirre

Ensimmäinen kosketus kuntonyrkkeilyyn noin 13 vuotta sitten, ja sen jälkeen laji on ollut osa omia treenejä. Koulutettu kuntonyrkkeilyohjaaja, koulutettu hieroja; tällä yhdistelmällä ja monipuolisella lajitaustalla pyrin pitämään treenit paitsi tehokkaina ja turvallisina, myös hauskoina. Jokainen tekee itselleen – täysillä!

Workshopin hinta:
29€/hlö

Workshop pidetään JM Syke Studiolla 26.10. klo 12-14

Mukaan mahtuu max. 16 henkilöä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan Workshopille maksamalla workshop alla olevan linkin kautta.


Eikö maksu onnistunut tai haluatko maksaa liikuntaseteleillä tai laskulla? Jätä alle yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

  • Vahvistamme kaikki osallistumiset sähköpostitse 24h ilmoittautumisen jälkeen. Muista katsoa myös roskaposti!