Ketterä Core -workshopissa opitaan harjoittamaan keskivartaloa monipuolisesti ja ymmärtämään, mistä omat haasteet johtuvat, ja miten juuri sinun olisi hyvä treenata. Kurssilla tarkastellaan keskivartalon toimintaa niin pienissä ja kevyissä kuin haastavissa ja raskaissakin liikkeissä – osallistujien tilanteen ja tavoitteiden mukaan.

Mitä tarkoitamme keskivartalon monipuolisella harjoittelulla?
Siinä otetaan vatsalihasten lisäksi huomioon syvien ja pinnallisten lihasten yhteistoiminta, selkä- pakara- ja lantionpohjalihakset sekä hengitys ja rintakehän alue.

Päivä koostuu

– syvien lihasten aktivaatioharjoituksista
– lyhyestä lihastoiminnan tutkimisesta ultraäänikuvantamisen avulla
– kehonpainolla ja harjoitusvälineillä tehtävistä lihaskuntoliikkeistä
– jokaisen omaan tilanteeseen sopivasta toiminnallisesta harjoittelusta
– koko kehoon vaikuttavasta liikkuvuusharjoittelusta.

Ketterä Core 11.5.2019 12-14:30

Fysioterapeutin ja personal trainerin ohjauksessa opit tekemään harjoitukset turvallisesti ja tehokkaasti juuri itsellesi sopivalla vaikeusasteella ja saat käytännönläheisiä vinkkejä liikkumiseen. Harjoittelupakettimme sisältää niin kuntosalilla, kotona kuin vaikka lenkkipolullakin tehtäviä harjoituksia, joista jokainen saa koottua itsellensä mahtavan tehoruiskeen keskivartalon ja koko kehon treenaamiseen!

Ps. Tämä kurssi sopii loistavasti myös Pömppö piukaksi -workshopin jatkoksi! Mikäli olet sen jo käynyt, lähetä Sinille ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia (sinikrista.seppala(a)gmail.com) ja kerro, haluatko tarkistaa ultraäänellä jonkun tietyn aiemmalla kurssilla esiin nousseen asian. Muussa tapauksessa ultraäänellä voidaan tutkia harjoitusten aikana huomattuja asioita. Jos workshopin sisällöstä tai sen soveltuvuudesta juuri sinulle herää kysymyksiä, ole toki myös yhteydessä.

Paikka

JM Syke Studio
Malmin raitti 17, B-porras, 4krs. (Sisäänkäynti siemenkujan puolelta)
00700 Helsinki

Hinta 99€/hlö

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake

Suvi Mattila
Suvi MattilaPersonal Trainer
Heips!
Olen Suvi, lisensoitu personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja. Kokemusta ja koulutusta löytyy myös kognitiivisesta lyhytpsykoterapiasta ja NLP:stä. Minulla on kolme lasta, joista nuorin hieman päälle vuoden. Osaamisalueisiini kuuluvat vahvasti keskivartalon ja lantion hallinnan ongelmat. Valmennan asiakasta ennen kaikkea kokonaisuutta ajatellen, kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Olen luonut fysioterapeutti Sini Seppälän kanssa kaksi workshoppia liittyen keskivartalon treenaamisen ongelmiin: Pömppö Piukaksi sekä Ketterä Core
Pömppö Piukaksi workshop on lähtöisin sekä omista lantion hallinnan ongelmista ja kiputiloista, mutta myös ongelmista joihin törmään jatkuvasti omassa työssäni. Suurin osa asiakkaista kärsii erilaisista aktivaatio-ongelmista pakaran ja vatsalihasten alueilla ja näihin ongelmiin pureudutaan Pömppö Piukaksi workshopissa. Ketterä Core workshop vie keskivartalon treenaamisen taas aivan toiselle tasolle. 😊
Sini Seppälä
Sini SeppäläFysioterapeutti
Moikka!
Olen Sini, sertifioitu urheilufysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti ja pienen pojan äiti. Työskentelen erityisesti kuntoilijoiden, urheilijoiden sekä raskaana olevien ja synnyttäneiden kanssa. Korostan kehon kokonaisvaltaista toimintaa ja yhdistelen kaikkea osaamistani jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan.
Olipa tavoitteena kipujen helpottaminen, suorituskyvyn lisääminen, vamma-alttiuden vähentäminen tai palautumisen optimoiminen, mielestäni tärkeintä on löytää kehon ja sen eri osien toiminnan oikea tasapaino. Näin kroppa ei niin sanotusti työskentele itseään vastaan. Tavoitteeni on löytää jokaisen asiakkaan kanssa keinot käyttää kehoa parhaalla mahdollisella tavalla, jotta oleminen ja liikkuminen saadaan mahdollisimman vapaaksi ja kivuttomaksi – nyt ja pitkällä tähtäimellä. Käytän tarpeen mukaan myös kuvantavaa ultraääntä. Ultraäänikuvantaminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan tarkkaan tutkimiseen, ja sitä voidaan käyttää harjoittelun apuna, lihastoiminnan tutkimisessa sekä kuntoutuksen vaikuttavuuden seurannassa.