Haluaisitko oppia seisomaan käsilläsi, mutta et tiedä mistä aloittaa tai koko käsilläseisonta liikkeenä tuntuu vielä kaukaiselta. Pystytkö ehkä seisomaan seinää vasten käsilläsi, mutta tasapainon pitäminen ilman tukea ei vielä onnistu?

Tässä Workshopissa käydään läpi käsilläseisonnan perusteita ja kuinka käsilläseisontaa kannattaisi lähteä treenaamaan! Workshopiin voit osallistua olitpa sitten aivan aloittelija tai treenannut jo jonkin aikaa. Perusteiden kertaamisesta ei myöskään ole koskaan haittaa, eli vaikka pysyisit jo jollain tavalla käsilläsi voit hyvin tulla tähän workshopiin.

Workshop ohjaaja, Enni Rautiola.

street workout enni rautiola

Käsilläseisontaa olen itse harjoitellut oheisharjoitteluna päälajieni ohella jo nuorisosirkus ajoiltani lähtien. Nykyisin omana päälajinani toimii Street Workout, jossa monessa liikkeessä käsilläseisonta ja sen harjoittelu toimii lähtökohtana ja erittäin hyvänä pohjana kehonhallinnan parantumisen myötä myös muita liikkeitä ajatellen.

Olen 26-vuotias fysioterapeutti ja Street Workout kilpailija. Tämän vuoden SM-kisojen toinen. Street Workout & Calisthenics tyyppistä kehonpaino treeniä olen tehnyt viimeiset 4 vuotta. Tätä ennen vahvin lajitaustani on Sirkuksen puolelta ja salitreeniäkin olen ehtinyt tehdä useamman vuoden ennen Street Workoutin löytämistä.

Ohjauskokemusta minulla löytyy kaiken ikäisistä hiihdonopettajana ja fysioterapeuttina toimiessani. Olen toiminut useassa eri hiihtokeskuksessa hiihdon- ja lumilautailun opettajana opettaen lumilautailua, alppi- ja maastohiihtoa kaiken ikäisille oppilaille ja fysioterapeuttina vielä iäkkäimpien kanssa. Minua ohjaamisessa ja omassa treenissä motivoi eniten uuden oppiminen. Ohjatessani haluankin olla apuna ja mahdollistamassa myös muille näitä onnistumisia.

Ohjaajana olen joustava ja ymmärrän hyvin myös arempia ohjattavia. Tarvittaessa autan kädestä pitäen, tai vaikkapa käsilläseisonnasta kyseessä ollessa jalasta pitäen. Osaan kuitenkin myös kannustaa yrittämään ja puskea eteenpäin kun näen että taidot riittävät.

Fysioterapeuttina minulle on tärkeää, että harjoitteet tehdään niin että harjoittelu on järkevää eikä vammoja pääsisi huonojen suoritustekniikoiden takia syntymään. Aloitan syksyllä lisäksi PhysioTrainer-koulutuksen joka on fysioterapeuteille räätälöity personal trainer -koulutus, jossa pääsen syventämään osaamistani entisestään.

Nähdään kurssilla! -Enni

Workshop järjestetään JM Syke Studiolla 2.11.2019 klo 11:30 – 13:30.

Hinta 29€/hlö.

Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssi alla olevan linkin kautta. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä / kortilla, täytäthän alle yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.