Hyvä valmentaja?

Viime vuoden loppupuolella tapasin asiakkaan, joka esitti minulle kysymyksen. Miten me erotaan kaikista muista personal trainer-palveluja tuottavista tahoista? Miksi valita meidät jonkun toisen sijasta?

Mekin tarjotaan yksilövalmennusta, ruokavaliota, harjoitusohjelmia, tapaamisia, testauksia jne. Niin kuin kaikki muutkin?

Vai tarjotaanko me jotain enemmän?

Luettelin asiakkaalle seuraavat faktat:

 1. Aika. Teemme asiakkaan eteen paljon töitä myös tapaamisten ulkopuolella. Suunnittelutyöt tehdään pääasiassa muuna aikana kun asiakkaan ollessa samassa tilassa valmentajan kanssa.
  Meidän mielestä valmentamiseen kuuluu myös se, että valmentajaan on mahdollista ottaa yhteyttä silloin kun sille tarvetta on, vaikka varsinainen tapaaminen ei olisikaan kyseessä. Meille voi soittaa/meilata koska vain.
 2. Paikka. Me emme ole sidottuja tietyssä paikassa treenaamiseen. Vaikka meillä on oma Studio (maailman paras, viihtyisin ja toimivin paikka = minun mielipide 🙂 ), treenaamme silti päivittäin asiakkaita ympäri Etelä-Suomea. Kuntosaleilla,lenkkipoluilla, uimahalleissa, asiakkaan kotona jne.JM Syke personal trainer hinnasto
 3. Testit. Mahdollisuuksien mukaan testaamme kaikki asiakkaat studiollamme:
  1. Inbody 720 kehonkoostumusmittaus
  2. Polkupyöräergometritesti
  3. Lihaskunto
  4. Liikkuvuus
   Valmennuksen runko rakentuu näiden testien perusteella. Testeillä voidaan myös luotettavasti seurata asiakkaan etenemistä valmennuksen aikana. Asiakas saa myös kattavat raportit testeistä, joiden viitearvoina käytetään saman ikäluokan henkilöitä. Näin saadaan helposti selville, mihin kuntoluokkaan kuuluu ikäryhmään nähden.
 1. Kokemus. Olemme valmentaneet tuhansia ihmisiä viimeisen 6 vuoden aikana JM Sykkeen nimissä. Kaikki valmennukset ovat tapahtuneet face2face. Suurin osa valmennuksista on kestänyt 6-12kk, joista yli 50% jatkuu vielä ensimmäisen valmennuskauden jälkeen.
 2. Hinta. Emme ole halvin vaihtoehto markkinoilla. Toisaalta ei ole tarkoituskaan olla. Palvelu hinnoitellaan palvelun laadun, tason, sisällön ja palveluun suhteutetun ajankäytön suhteen. Mitä halvempi hinta, sitä enemmän edellä mainittuja kohtia joudutaan oikomaan.
  Kyse on valinnasta. Haluatko valmennuksen joka on sinua varten suunniteltu, vai liukuhihna tyyliin toteutettu? Ajatko Ladalla vai Mersulla?
 3. Monta valmentajaa. Etsimme jokaiselle asiakkaalle aina sopivan valmentajan. Mies vai nainen? Ymmärtävä, käskyttävä tms. Mitä paremmin asiakkaan toive valmentajan kohdalla toteutuu, sitä helpommin valmennus lähtee myös oikeille urille heti alussa.
 4. Takuu. Jos ei nappaa, voit lopettaa valmennuksen koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja. Meillä ei ole pakkositoumuksia.

Tämän jälkeen kirjoitimme sopimuksen ja valmennus etenee hyvää vauhtia eteenpäin.

Mieti, mikä on sinun kannalta hyvä vaihtoehto ja tee päätös vasta sen jälkeen. Valmennukseen ei kannata lähteä hetken mielijohteesta. Hetken mielijohteesta voi lähteä viikoksi Kanarialle. Valmennus vaatii sitoutumista, uusien tapojen omaksumista, sekä aitoa halua oppia itsestään uusia puolia.

Oletko itse valmis muutokseen?

Jätä omat tietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä ILMAISEN kartoituksen tiimoilta. Katsotaan voisimmeko auttaa sinuakin?

 • Toivottu ajankohta tapaamiselle