Nyt on aika ottaa kaikki ilo irti poikkeuksellisen lumisesta talvesta! Täten vastaamme pyyntöön Hiihto Workshopista talviliikunnan ystäville, siitä kiinnostuneille tai kouluaikojen hiihtokammoa karistaville… Tervetuloa, myös aloittelevat hiihtäjät!

Virkistävää ohjelmaa järjestetään kahtena lauantaina, 23.2. sekä 2.3., Paloheinän talvisissa maisemissa. Osallistuminen on mahdollista yhteen, tai molempiin Workshoppeihin, joissa pääset nauttimaan:

  • Mahdollisuudesta vuokrata oikeanlaiset, sekä toimivat varusteet.
  • Eri tekniikoiden harjoittelusta, ja yhteisestä lenkistä, mukaansa tempaavassa porukassa!
  • Erinomaisen monipuolisesta maastosta, missä harjoittelu sujuu kuin itsestään.
  • Piristävästä vaihtelusta hiihtoloman/viikonlopun ohjelmaan, minkä opeista hyödyt jatkossa.

Hiihto workshop perinteinen ja vapaa tyyli

Lauantaina 23.2. treenataan perinteistä ja 2.3. vapaata tekniikkaa. Molemmat Workshopit järjestetään Paloheinässä klo. 11-13.00. Mukaan tarvitset rennon asenteen, säähän sopivat ulkoiluvaatteet ja pienen vesipullon. Voit halutessasi tuoda omat hiihtovälineet, tai hyödyntää välinevuokrausta (jolloin kannattaa olla paikalla klo. 10.45 mennessä, henkkareilla varustettuna).

Hinnat ovat 30€ yhdelle tai 50€ molemmille Workshopeille, ilman välinevuokrausta. Ei muuta kun mukaan nauttimaan ihanasta talvikelistä, kun sitä vielä riittää! Kysymykset ja tiedustelut mailitse jytycoaching@gmail.com.

Ilmoittaudu mukaan täyttämälla alla olevalla lomake ja muista mainita mihin workshoppiin olet ilmoittautumassa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Jyri Lahtinen
Jyri LahtinenWorkshop ohjaaja