Eroon makeanhimosta!
22.4. klo 11:30 – 13:00

Tuntuuko että makea hallitsee liikaa syömistä ja ajatuksiasi? Aiheuttaako makeansyöminen sinulle stressiä tai haluatko päästä eroon jatkuvista makean mieliteoista?

Tule luennolle Eroon makeanhimosta! ja saat kuulla mitkä asiat tyypillisesti johtavat makean mielitekoihin ja herkkukierteeseen. Opit miten rytmität syömisen ja koostat ateriat oikein, niin että vähennät makean mielitekoja.

Luennolla ymmärrät, että kaiken makean syömisen lopettaminen ei ole edellytys terveelliseen syömiseen, ja löydät itsellesi sopivan tavan syödä herkkuja. Pääset eroon herkkujen syömisen aiheuttamasta stressistä ja opit miten saat syömisen tasapainoon.

Eroon makeanhimosta

Luennon teemoja:

  • Miksi makea houkuttaa ja koukuttaa?
  • Hyvän syömisen peruspilarit – syö oikein, vähennät mielitekoja
  • Luovu stressistä, kaikkea makeaa ei tarvitse kieltää
  • Katkaise käyttäytymisketju ja muita työkaluja mielitekojen tutkimiseen

Eroon makeanhimosta -Luento sopii henkilöille, jotka kokevat makeansyömisen stressaavan tai häiritsevän arkea sekä henkilöille, jotka haluavat saada tasapainoa mielitekojen hallitsemiseen. Luentoon sisältyy tietoa ja harjoituksia.

Luennon pitää Kirsi Englund, laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

Kirsi on ruoan ja ravitsemuksen ammattilainen, joka haluaa auttaa syömään vähän terveellisemmin ihan tavallisessa arjessa.
Kirsillä on yli kymmenen vuoden työkokemuksen tuoma vahva ammattitaito, kokemus ja näkemys ravintoasioissa.

Ravitsemusterapeutti on Valviran laillistama ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut ammattihenkilö, jolla on Maisterin tutkinto terveystieteistä ja ravitsemustieteen pääaineesta. Kirsillä on siis erittäin laaja koulutus ja osaaminen ravinnosta, ruoasta sekä ihmisen fysiologiasta ja elimistön toiminnasta.

Luennon hinta 25€/hlö

Paikka:
JM Syke Studio
Malmin raitti 17
00700 Helsinki

Ilmoittaudu luennolle täyttämällä alla oleva lomake

Kirsi Englund
Kirsi EnglundRavitsemusterapeutti
Luento – Ruoalla lisää energiaa arkeen!

Luento – Ruoalla lisää energiaa arkeen
25.3.2017 klo 10 – 11:30