Street Workout Nuorille

>>Street Workout Nuorille

Street Workout Nuorille

Street Workout harjoittelu

NYT LOPPUKAUDEN TREENIT VAIN 149€/HLÖ! KUMMASSAKIN RYHMÄSSÄ ON 2 PAIKKAA VAPAANA.
ILMOITTAUDU HETI MUKAAN!

Aloitamme alkuvuodesta nuorille (12-15 vuotiaat) sekä lapsille (7-10 vuotiaat) suunnatun monipuolisen ja mielekkään harjoittelumuodon, Street Workoutin. Tähän luovaan harjoittelumuotoon voidaan yhdistää elementtejä parkourista, voimistelusta ja kehonpainoharjoittelusta. Yleensä tämä monipuolinen harjoittelu mielletään ulkona tehtäväksi, mutta meidän ilmasto asettaa harjoittelumuodolle lieviä haasteita. Nyt tuomme omalle Studiollemme Malmille tämän loistavan harjoittelumuodon todella monipuolisella kattauksella.

street workout

Street Workout sopii kaikille

Monipuolinen harjoittelu sopii hyvin täydentäväksi harjoitteluksi muille lajeille, sekä antaa hyvän pohjan viedä muuta harjoittelua myös seuraavalle tasolle. Aktiivinen lihashuolto on myös hyvä aloittaa nuoresta iästä lähtien ja painotamme harjoittelun lisäksi myös kehoa huoltavia harjoituksia.

Mitä tunneilla tapahtuu?

Street Workoutisssa vain mielikuvitus on rajana. Monipuolisella Studiollamme pystymme myös viemään harrastusta pidemmälle kuin perinteisesti vain kadulla treenatessa. Temppuilu, kiipeily, leuanvedot, voimistelurenkaat, käsilläseisonnat yms. tulevat tutuiksi tunneillamme. Näitä taitoja viemme myös eteenpäin oheisharjoitteiden avulla.

Liikunnan ”funfactor”

Meidän mielestä kaiken liikunnan pitää olla ensisijaisesti hauskaa. Tätä painotamme kaikessa treenaamisessa meillä. Oli kyse sitten yksilöistä tai ryhmistä uskomme liikunnan positiiviseen vaikutukseen. Ihminen tekee sitä, minkä kokee hauskaksi. Mitä aikaisemmin liikunnasta tulee hauska ja mukava tapahtuma itselle jo lapsena, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se myös jatkuu vanhemmalla iällä.

Harjoittelusta vastaa JM Syke valmentaja Miira-Mari Muukkonen. ”Miikku” on ohjannut paljon lasten ja nuorten erilaisia liikuntaleirejä sekä pitää omalla energisellä otteella huolen siitä että jokainen pääsee ylittämään itsensä ohjatuissa street workout treeneissä. Maksimi ryhmäkoko on 14 nuorta!

Kevätkausi (Nuoret) 2018 alkaa tiistaina 9.1.2018 klo 16:45 ja kestää 24.4.2018 saakka. Hiihtolomaviikolla (vko 8) ei treenejä.

lasten street workout

Kevätkausi (Lapset) 2018 alkaa Lauantaina 13.1.2018 klo 11:30 ja kestää 28.4.2018 saakka. Hiihtolomaviikolla (vko 8) ei treenejä.

Kevätkauden harjoittelun hinta 229€/hlö.

Varausmaksu 50€, joka maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Varausmaksulla varmistat paikkasi harjoitteluryhmässä.  Varausmaksua ei makseta takaisin! Harjoittelukauden maksu (vähennetään varausmaksu) tulee kauden ensimmäisten viikkojen aikana.

Hinta sisältää kaikki kevätkauden 15 ohjattua treeniä.
Max. ryhmäkoko on 14 hlö.

Kaikki tunnit järjestetään Studiollamme Malmilla tai mahdollisuuksien ja säiden mukaan ulkona läheisissä puistoissa.
Osoite:
JM Syke Studio
Malmin raitti 17 | B-porras | 4krs.
00700 Helsinki

Ilmoita oma lapsesi mukaan hauskaan ja kehittävään harjoitteluun täyttämällä alla oleva lomake:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Street Workout Nuorille ja Lapsille

2018-02-19T16:39:57+00:00 31.10.2017|