Pömppö piukaksi workshop

>>Pömppö piukaksi workshop

Pömppö piukaksi workshop

Pömppö piukaksi – workshop 19.8.2018 klo 10-14

  • Tuntuvatko vatsalihakset heikoilta ja keskivartalon tai tasapainon hallinta vaikealta?
  • Onko sinulla kipua alaselässä tai lantion alueella?
  • Eivätkö vatsalihas- ja lantionpohjaharjoitukset tunnu tepsivän?
  • Tiedätkö, miten harjoitukset pitäisi OIKEASTI tehdä?

…Olet tullut oikeaan paikkaan!

HUOM! Edelliset workshopit täyttyi hetkessä. Ilmoittaudu siis nopeasti, niin varmistat oman paikkasi.
Jotta voimme tarjota henkilökohtaista ohjausta jokaiselle, otamme mukaan vain 10 hlö!

Tule oppimaan keskivartalon ja lantionpohjan toiminnasta, harjoittelusta sekä vaivojen ehkäisystä ja hoidosta asiantuntevassa ohjauksessa!

Pömppö piukaksi -workshopin ohjaajina toimivat fysioterapeutti Sini Seppälä ja personal trainer Suvi Mattila. Workshopin aikana pääset testaamaan mm. ultraäänikuvantamisen avulla oman keskivartalosi ja lantionpohjan lihastesi toimintaa ja saat paljon ohjeita harjoitteluun – olipa kyseessä oireiden ennaltaehkäisy tai kuntoutus. Tämän workshopin jälkeen ymmärrät paremmin, mistä ongelmat johtuvat, ja miten niitä voidaan hoitaa. Opit tekemään sinulle sopivat harjoitukset oikein ja tehokkaasti, ja kehonhallinnan parannuttua huomaat eron varmasti niin kotona, töissä kuin harrastuksissakin!

Ryhmä- ja yksilöohjauksen yhdistämisen ansiosta saat tarkkaa tietoa omasta kehostasi ja oikeat harjoitukset juuri sinulle, mutta hyödyt myös muiden kokemuksista, kysymyksistä ja ideoista.

Pömppö piukaksi -workshop sopii erityisen hyvin raskaana oleville ja synnyttäneille, mutta siitä hyötyvät kaikki, jotka tietävät tai epäilevät kärsivänsä lantionpohjan tai vatsan alueen lihasten toimintahäiriöistä. Workshop sisältää testauksia ja ohjausta sekä ryhmässä että yksilöllisesti. Saat workshopista kirjallisen materiaalin, jonka vinkkien avulla pystyt hyödyntämään saamiasi oppeja vielä pitkään jatkossakin.

Kommentteja edellisiltä workshopeilta:

  • Oikeastaan odotukset ylittyivät, en osannut odottaa näin henkilökohtaista neuvontaa ja välipalaa/kahvia. Tiedän monta henkilöä, jolle voisin suositella kurssia, jos järjestätte näitä vielä.
  • Kiitos! Workshopin anti oli hyvä, hienoa oli saada henkilökohtaista ohjausta, ihan konkreettisia harjoituksia ja ultraäänellä varmistus, että tekee oikein.
  • Hyvin järjestetty workshop. Ylitti jopa odotukset. Jo pelkän workshopin aikana oma olo helpottui.
  • Todella paljon yksilöllistä tukea ja neuvoa, mikä oli tosi kiva. Mukava ilmapiiri.

UUTTA! Ultraäänikuvantaminen osana workshopia!

Ultraäänikuvantaminen on loistava apu syvien vatsalihasten ja lantionpohjan lihasten havainnollistamiseen sekä tutkimiseen. Kuvantamisella voidaan tutkia lihasten toimintaa reaaliaikaisesti, ja näet itse, aktivoituvatko lihaksesi oikein. Vaikeiden harjoitusten oppiminen helpottuu merkittävästi, kun näet liikettä tehdessäsi lihasten toiminnan. Ultraäänikuvantamisen avulla voidaan selvittää, mistä ongelmat johtuvat, ja mitkä harjoitukset soveltuvat jokaiselle parhaiten.

Ps. Jotta voimme auttaa juuri sinua mahdollisimman hyvin, kuulemme mielellämme jo etukäteen toiveistasi, haasteistasi tai mietteistäsi workshopin aiheisiin liittyen. Voit lähettää kysymyksesi ja/tai tarinasi osoitteeseen sinikrista.seppala@gmail.com. Ota yhteyttä myös, jos olet epävarma workshopin sopivuudesta tilanteessasi ja jätä puhelinnumerosi, jos toivot Sinin soittavan sinulle.

Varaa siis paikkasi ja ota askel kohti parempaa oloa! Pistä kalenteriin:

Su 19.8.2018 klo 10-14

JM Syke Studio:
Malmin raitti 17 (B-rappu, 4.krs)
00700 Helsinki

Hinta vain 129 €/osallistuja

Pömppö Piukaksi

2018-05-21T09:40:23+00:00 20.5.2018|