Firstbeat

>Firstbeat
Firstbeat 2016-11-20T14:20:10+00:00

 Firstbeat – Hyvinvointianalyysi

Tunnista hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Firstbeat mittaus kertoo kuinka sinä voit parantaa omaa hyvinvointiasi.

Firstbeat – Hyvinvointianalyysi on elämäntapojen terveysvaikutuksia todentava työkalu terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisille. Hyvinvointianalyysin  avulla opitaan tunnistamaan yksilöllisiä hyvinvointia tukevia sekä kuluttavia elämäntapoja, jotta asiantuntijan on helpompi kohdentaa toimenpiteet asiakkaan auttamiseksi. Tarkoituksena on löytää kullekin yksilölle parhaiten soveltuvia tapoja hallita stressiä, liikkua oikein ja palautua riittävästi.

Hyvinvointianalyysi perustuu sydämen syketietoa analysoivaan tietokoneohjelmaan, joka tunnistaa fysiologisia muutoksia sykevälivaihtelusta.


Mittaus auttaa löytämään keinot hyvinvoinnin rakentamiseen Firstbeat mittaushenkilökohtaisten tavoitteidesi mukaisesti. Joillekin se tarkoittaa liikunnan lisäämistä, palauttavien hetkien löytämistä arjen keskellä, toiselle taas henkilökohtaisten voimavarojen tunnistamista. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen.

Saat konkreettiset tulokset ja suositukset hyvinvoinnin parantumiseen sekä henkilökohtaisen palautteen esim. eri stressitekijöistä, palautumisen riittävyydestä ja unen laadusta sekä liikunnan vaikutuksista terveydelle ja kunnolle. Firstbeat Hyvinvointianalyysin tieteellinen perusta on sykevälivaihtelussa (HRV) ja fysiologiassa.

Saat mittauksen jokaisesta päivästä selkeän palautteen päiväsi kuormitustilastasi.
Esimerkkiraportti (pdf)

Mittaustulos käydään läpi koulutetun JM Syke valmentajan kanssa, jonka avulla tunnistat kuormitustekijät ja saat konkreettiset suositukset hyvinvointisi parantamiseen.

Hinta 169€ / hlö (pyydä tarjous ryhmälle)